Reparatie

Bij Mani Bouwmachines in Den Haag bent u aan het juiste adres voor reparatie van gereedschap en gereedschap keuring. Als aannemer maakt u veel en intensief gebruik van uw elektrisch gereedschap. En hoe professioneel uw elektrische gereedschap ook is, op een gegeven ogenblik begint uw machine slijtage en defecten te vertonen waardoor deze minder functioneert of misschien wel volledig dienst weigert.

In zo’n situatie staat u voor een lastige keuze. Wat gaat u doen? Want ondanks dat de meeste professionele merken een garantie geven van minimaal 1 jaar en in sommige gevallen zelfs 2 of 3 jaar, komen defecten die voortkomen uit slijtage, verkeerd gebruik of zelf veroorzaakte schade niet of nauwelijks in aanmerking voor reparatie onder garantie van de fabrikant. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • versleten koolborstel
  • versleten tandwielen
  • een versleten schuurzool
  • een versleten boorkop
  • snoerbreuken
  • defecten aan schakelaars etc.

Indien de garantie niet meer dekt is een nieuwe machine kopen vaak de snelste en gemakkelijkste oplossing. Daar tegenover staat wel dat nieuw elektrisch gereedschap kopen ter vervanging zeker niet altijd de beste en goedkoopste oplossing is. Vooral niet als het gaat om elektrisch gereedschap met een hoge aanschafprijs waar wellicht nog op afgeschreven wordt.

Reparatie van uw gereedschap is in zulke gevallen vaak een betere oplossing en goedkoper dan u in eerste instantie zo verwachten. Waarom zou u een geheel nieuwe machine gaan kopen als u voor minder dan 50% van de nieuwwaarde uw machine kan laten repareren en er weer voorlopig mee vooruit kan?

Wij van Mani Bouwmachines repareren gereedschap op een dusdanig heldere wijze dat u gegarandeerd nooit meer betaalt dan 50% van de nieuwwaarde van de machine. Komt de reparatie hoger uit dan 50% dan heeft u de volgende mogelijkheden:

  1. U koopt een nieuwe machine via ons. Uw ongerepareerde machine krijgt u zonder dat er kosten voor in rekening worden gebracht terug of u kunt de machine door ons gratis laten afvoeren en vernietigen.
  2. U besluit nog even te wachten met het kopen van een nieuwe machine of u besluit deze elders te kopen. In dat geval krijgt u de ongerepareerde machine retour en brengen wij € 37,50 in rekening voor onderzoekskosten en gebruik van de werkplaats. Dit bedrag wordt overigens zonder probleem gecrediteerd indien u binnen 1 maand alsnog besluit een vervangende machine te kopen via ons.

Met andere woorden is uw elektrisch gereedschap niet meer 100% of wellicht compleet defect? Biedt dan altijd eerst bij ons uw gereedschap aan ter reparatie, voordat u direct iets nieuws koopt. Wij proberen eerst onder 50% van de nieuwwaarde te repareren. Lukt dit niet dan kan nieuw kopen altijd daarna nog. Dus geen extra risico’s, geen extra kosten.

En mocht u vervangend gereedschap nodig hebben in de tussentijd dat wij bezig zijn met uw reparatie? Dat is geen enkel probleem! Wij hebben een volledig assortiment gereedschap voor de verhuur en omdat u via ons laat repareren ontvangt u een leuke korting op de huurprijs.

Dus kom langs of bel 070-368.64.66 of 070-404.34.40.

 

Maandag t/m Vrijdag 07:30u-16:30u

info@manibouwmachines.nl

Scroll to Top